Protecţia datelor cu caracter personal

NOTĂ DE INFORMARE

Asociaţia ASAGRI prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin completarea formularelor de înscriere la evenimentele ASAGRI, STRICT în scopul de  a vă oferi acces la evenimentele organizate de asociaţie. Asociaţia ASAGRI a fost înscrisă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal sub numărul 22062 în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu character personal, având ca scop “educaţie şi cultură”.

Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor de înscriere la evenimentele organizaţiei sunt destinate exclusiv utilizării de către organizaţia noastră pentru a vă oferi acces la evenimente. Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor de înscriere (nume, prenume, data naşterii, telefon, e-mail, ultima facultate absolvită) nu vor fi transmise (prin vânzare sau închiriere) către terţe părţi. Pe viitor, datele Dvs. de contact ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră curentă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor Dvs. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu un e-mail la adresa office@geopolitics.ro.  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

 

Prin completarea formularelor de inregistrare la evenimentele organizatiei noastre şi a formularului de înscriere la newsletterul portalului de analize geopolitice GEOPOLITICS.RO, declaraţi că sunteţi de acord cu colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor personale furnizate prin formulare în scopul de a vă permite ulterior accesul la evenimentele organizate de asociaţia noastră şi de a vă transmite informaţii despre articolele noastre, în conformitate cu dispoziţiile legale stabilite prin Legea nr. 677/2001 care prevede protejarea datelor cu caracter personal.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*