MEMBRI

COROBANĂ ADRIAN – Președinte

Este unul dintre membrii fondatori ai Asociației ASAGRI. Este dublu licențiat în științe economice, specializările Management (dobândită în 2008) și Finanțe-Bănci (dobândită în 2009), în cadrul Academiei de Studii Economice București.

În iunie 2010, a absolvit masterul de aprofundare “Geopolitică și Relații Economice Internaționale”. În prezent, este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

Este implicat în activități de scriere și implementare de proiecte finanțate din fonduri europene. De-a lungul timpului, a făcut parte din echipele care au scris cererile de finanțare pentru proiectele strategice RURAL-Antreprenor și Întreprinzători în Turism. A lucrat la implementarea proiectelor Rural-Manager și RURAL-Antreprenor, proiecte strategice finanțate de POSDRU prin FSE și implementate  de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri.

Este Președintele Asociației Manageri în Dialog, organizație pe care a fondat-o în 2007.

În studenție, a făcut parte din organismele de conducere a Academiei de Studii Economice (Consiliul Facultății de Management, Senatul Universitar al ASE).

E-mail: adrian[at]corobana.ro
Web-site: www.corobana.ro
Telefon: 0749 117 486


COSTINA LOREDANA – Vicepreședinte

Este unul dintre membrii fondatori ai Asociației ASAGRI și unul dintre trainerii acreditați CNFPA ai organizației. Este licențiată în științe economice, specializarea Relații Economice Internaționale. În prezent, este studentă la Facultatea de Drept a Universității București şi urmează un master în Managementul Proiectelor în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Este implicată în activitățile de promovare a proiectelor asociației, precum și in activități de scriere de proiecte pentru organizațiile de tineret. Din anul 2010 ocupă funcția de Director Executiv în cadrul Asociației Manageri în Dialog şi în prezent lucrează într-un proiect finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

IORDACHE CRISTIAN – Director Executiv

Este unul dintre membrii fondatori ai Asociației ASAGRI. Este licențiat în Sociologie, iar în 2010, a absolvit masterul de aprofundare “Managementul resurselor umane” la Facultatea de Sociologie a Universității București.

Consideră că geopolitica și relațiile internaționale reprezintă domenii complementare sociologiei, studiul acestora și conducerea Asociației ASAGRI constituind o oportunitate de dezvoltare profesională.

POPA VALERIA

Este licențiată în științe economice, specializarea “Relații Economice Internaționale”. Pentru anul universitar 2009-2010 a fost înscrisă la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, specializarea Economie (bursă Erasmus).

În 2011 a primit Premiul Studentul Erasmus al Anului 2010 din partea Ligii Studenților Români din Străinătate.

În prezent, este responsabilă în cadrul organizației cu dezvoltarea portalului ENGLISH.GEOPOLITICS.RO.

 

MUŞAT DIANA

Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, specializarea Studii de Securitate, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu

În prezent, este redactor în cadrul portalului geopolitics şi colaborator al think tank-ului Centrul de la Sibiu pentru Studii de Pace

Arii de interes: managementul păcii, conflictele intrastatale, dreptul internaţional umanitar, drepturile omului, securitatea mediului, rolul organizaţiilor non-guvernamentale în reconstrucţia post-conflict; arhitectura de securitate a continentului african;

 

GHIMIŞ ANA-MARIA

Este licenţiată ştiinţe politce, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. În prezent urmează cursurile masterului cu predare în limba engleză Security and Diplomacy la Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană-SNSPA.

Este redactor în cadrul portalului Geopolitcs.ro din octombrie 2011. Ariile sale de interes sunt: securitate energetică, politica externă a Federaţiei Ruse, politicile Uniunii Europene faţă de părţi terţe, acestea fiind concretizate în publicarea mai multe articole în reviste de specialitate.

 

SÂRBU ALEXANDRU

Este licenţiat în economie, specializarea Relaţii Economice Internaţionale. A urmat primul an al masterului de aprofundare ”Geopolitică şi Relaţii Economice Internaţionale”, participând, apoi, la programul de dublă diplomă desfăşurat de către Academia de Studii Economice Bucureşti în parteneriat cu BI Norwegian Business School. În cadrul programului, a urmat anul doi al masterului de ”Economie Politică” al acestei instituţii.

Este pasionat de geopolitică şi diplomaţie, cu precădere de cele specifice regiunii Africii Sub-Sahariene, despre care scrie pe portalul GEOPOLITICS.RO.

 

BOBEICĂ ANA MARIA

A absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale secţia Afaceri Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti şi un program de masterat în limba engleză în Managementul Proiectelor Internaţionale la ASE Bucureşti. Este doctorand al Facultăţii de Marketing din cadrul ASE Bucureşti şi de-a lungul vremii a colaborat cu diverse instituţii în domeniul cercetării cât şi pe consultanţă. În prezent activează ca şi Specialist Marketing iar printre pasiunile sale se regăsesc Diplomaţia şi Protocolul Diplomatic.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*